Nem szeretnénk a tabudöntögetők heroikus szerepében tetszelegni, de a bor és a sajt összetartozásába vetett hitben, ha másokat nem is, magunkat mindenképpen sikerült megingatnunk. Összekóstoltuk a klasszikus sajt- és borpárosításokat, és meglepő eredményre jutottunk. A tanningazdag vörösborok például a legtöbb esetben elvéreztek. A száraz fehérek és az édes tokajik viszont új konstellációkat alkottak. Most a tapasztalatok alapján ajánlunk borokat a különböző típusú sajtokhoz.

Forrás: deluxe.hu
Feltöltő: norbit
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.