Jakupcsek Gabriella élete nem csak az utóbbi időben volt stresszes, hanem karrierje kezdetén is.

A műsorvezető egy időre visszatért a tévéképernyőkre, mivel a Hal a tortán című műsorban szerepelhet. Bár az effajta nyilvánosság még izgalommal tölti el, hiszen nem engedett soha ilyen nagy betekintést a magánéletébe. Az utóbbi időben különösen nagy stressz alatt állt, amiért az MTVA megvált tőle - írja a Blikk.

Nyugtatót vett be Jakupcsek

Bár a stressz nem csak az utóbbi hónapokra volt jellemző az életében, hanem arra az időszakra is, amikor az MTV-nél kezdett dolgozni és halálra izgulta magát a műsorok előtt. A hot! magazinnak így nyilatkozott:

"Eleinte rengeteget szorongtam, nem a feladattól, hanem a kollégák miatt: tartottam a véleményüktől. Először svédcseppet vittem magammal kis üvegben. Úgy éreztem, részben jó a torkomnak, részben ad annyi alkoholt, hogy attól jól kibírjam. Máskor előző este nyugtatót vettem be, majd rájöttem, hogy hajnalban nem tudok koncentrálni. Nekem ez hatalmas stressz volt, és nem a munka miatt, hanem a bennünket körülvevő szakmai féltékenység miatt." – olvasható a bulvárlapban.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ms.Ridikül !!! Kezdetben kellett volna kicsit visszafogottabbnak lenni !!
christike
Nálunk is szedik sokan a klinikán! Szörnyü ! Ennyi fiziből nem tudott félretenni ?! Hát majd lesz időm megsajnálom . Millenne az ilyennel egy sürgősségin! Szivesen elintézünk neki egy heti közmunkát!
csa-csa
@christike: az "ilyet" körbeugrálnák! Te be sem kerülnél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.