Magyarország — Javában dübörögni szokott még a parlamenti munka a nyár első hónapjában, idén azonban a futball szeretete számos honatya figyelmét elterelte a munkáról.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Ha valaki azt a feladatot kapja, hogy bennünket képviseljen, mert az a dolga, megválasztottuk az bizony tegye azt. Megkap mindent pénzt, paripát fegyvert. Akkor ne menjen saját szorakozásra a mi idönkből, a mi pénzünkkel egy footbalmecsre. Vagy kettőre. Ez az Orbán visszaélt a bizalmunkkal, még akkor is ha 36 % -s, 2/3 gyözelmet aratott a választásokon. (Amit végre már meg kellene nézni, hogy is történt ? ) Ennyire szarik a választoira, igy szerintem most egy bizalmatlansági népszavazást kellene tartani, felszolítani a lemondásra, és egy szakértöi kormányt megbízni. Mert itt a migránsválság amit generált, itt van az eü és az oktatás balhéja, és ezer apró ügy. Ő meg mint aki jól elcsalt pár évet elmegy szotyizni Párizsba. Egy européer most lemondana. Nem szarik ránk és arra a bajra amit kavart. (Pont olyan zseni mint Farkas barátunk. ua. ) uff.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.