A színész Gesztesi Máté készülő filmjéhez teremtette meg az anyagi hátteret.

Gesztesi Károly mindenben támogatja a Színművészeti Egyetemen végzett fiát, a jelenleg időjósként is dolgozó Máté első filmjében szívesen játszaná a főszerepet, az anyagi hátteret már megteremtette.

A pénzt már megszereztem Máté filmjéhez, ám egyelőre az egyéb munkáink miatt nem tudom, mikor tudunk nekiállni a forgatásoknak.

- nyilatkozta Gesztesi Károly a Blikknek.

A színésznek számtalan terve van az előttünk álló időszakra, több darabban is játszik, és megpróbál pihenni, erősödni is.

Idén szerettem volna belevágni a Kéktúrába a hazai hegyekben, ám egyelőre nem érzem, hogy képes lennék rá. Mivel nem vezethetek, a tömegközlekedés mellett rengeteget sétálok az Omszki-tó körül, érzem, hogy napról napra erősödöm – fogalmazott Gesztesi, aki a hegyi túrák helyett mostanában golfozik. – Néhány hét múlva egy nyolcvanfős társasággal Törökországba utazunk, ahol együtt ütöm majd a labdát a liverpooli focicsapat orvosával is, aztán ahogy véget ér az iskola, az öt gyermekemmel és az anyukámmal elutazunk nyaralni. Mindenkinek foglaltam külön lakosztályt, ráadásul a barátnők és barátok is jöhetnek velük, akik éppen most aktuálisak!

Gesztesi Károly jelenleg a Miniszter félrelép című darab színpadi folytatásán dolgozik.

Forrás: BLIKK

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok