Molnár "Nagy Ő" Anikóról mostanság keveset hallottunk. Az egykori villalakó nem költözik külföldre és mint fogalmazott: a médiabohóckodással is felhagy. A STOPnak adott exkluzív interjúban elárulta, mihez kezd ezután és milyen tervei vannak.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mosolydorka
Szép napot mindenkinek!:-)

Nem tudom mennyire emlékeztek rá, de a hölgy úgy került be a valóság „fogságába”, hogy azt nyilatkozta orvos szeretne lenni. Segíteni az embereken. Vajon hova lett ez a célkitűzése? Ő az egyik élő példa, aki úgy gondolta: elég a külsőség.
Evikati
@mosolydorka: Kösz! Neked is Dorka!
Én erre nem emlékszem, de ez egy gyermekkori álom lehetett nála. Még, hogy orvos szeretne lenni? Az én fiam "kukásautós" szeretett volna lenni és most parképítő kertész:-))
A céljainkért küzdeni kell és tanulni, sokat tanulni!
mosolydorka
@Evikati: :-)

Igen, de a fiad gondolom nem huszonévesen szeretett volna kukás lenni. Az embernek 24-25 évesen már tudnia kellene merre, s mit. Kell, hogy legyen egy cél, amelyért tesz, tanul. Ha nincs, akkor mi értelme az életnek? Elég kemény szavak. Tudom. Annak idején Ő azért kapott bizalmat, mert szimpatikus volt a jövőképe, ehhez képest egy tömegcikk lett. Megértem, hogy szörnyen érzi magát.
mosolydorka
Ezen a héten ki lesz "a "vendég az oldalon? Tudja valaki?
eberti
Most majd azért lesz "hír",mert mindennap elmondja,hogy elege van mindenből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.