A világ talán egyik legizgalmasabb és leghíresebb,metropolisza. A legtöbben szerepeltetik az “ide szeretnék eljutni” kívánságlistájukon e sokoldalú katalán várost.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nanena
Nekem egész Spanyolország nagyon tetszik. Nem véletlen, hogy egyre több brit költözik oda. Bárcsak mi is megtehetnénk idősebb korunkra.
Evikati
@nanena: Én nem jártam máshol, csak Barcelonában és vonattal a környékén. Én is szívesen élnék ott, minden tetszik. A kultúrája, gasztronómiája, éghajlata.....és az emberek mentalitása. Persze van még egy két hely a világban, ahol szívesen élnék nyugdíjasként. Nehéz a választás:-))
nanena
@Evikati: Mostanában egyre többet gondolkozunk azon, tényleg el kellene menni máshová. Sajnos Spanyolországban is egyre nagyobb gond a feketék bevándorlása.
Mi lehet szempont a választásban? Vízpart, nyugalom, történelmi légkör, zöld, ...?
kiwi
A Gaudi parkban jártatok? Eszméletlen gyönyörű. Kezdeményezem, hogy építsünk egy várost Gaudi stílusában! :-)
nanena
@kiwi: MEgismételhetetlen. Nem véletlen, hogy a Sagradat sem tudták befejezni. Ahogy meg megpróbálák! Na nekem nem tetszik.
Evikati
@nanena: Nyugdíjasként elsősorban (a mostani nyugdíjakat figyelembe véve) az időjárás. Nem kell fűtést fizetni:-) Nyugalom? Ma már a turisták a legapróbb falvakat is ellepik mindenhol a világban. Én szeretem a nyüzsgést, az embereket, tehát számomra a nagy nyugalom sem szempont. Könnyen elérhető helyen legyen vonattal (nincs autónk). A kultúra, történelmi múlt számomra nagyon fontos, ahogy a zöld környezet is. Nincsenek túl nagy kívánságaim?:-DD

@kiwi: Azt a parkot nem lehet kihagyni, ha valaki ott jár:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.