A nő az interneten ismerkedett meg egy férfival, ám a szépen indult kapcsolat 1. 6 millióba került a naív nőnek...

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mosolydorka
Az önzetlen naívság lehet, hogy hülyeség, de azt , hogy megérdemli...Nem hinném! Bár bizonyára tanult belőle!
Hoppare
@mosolydorka: A kommentjeid alapján én egy értelmes nőnek tartalak. Te belemennél ilyenbe? :) Nem hiszem. Ezért érdemli meg véleményem szerint. Az ilyet kiszűri az ember pár levélből. Lehet, hogy neki most kellett megtanulnia...
mosolydorka
@Hoppare: Nem mennék bele. A mai világban először lenyomoztatnám:-)))) Bárkit!!! Ez van, de pontosan azért lettem ilyen bizalmatlan, mert a környezetemben volt egy hasonló eset. Külön kell választani magát az embert néha a tetteitől! Az önzetlenség magában az egyik legszebb tulajdonság, melyet magunkban hordozunk. Ha ez társul a hülyeséggel (fiatalsággal, hirtelenséggel, naívsággal), akkor jön a baj. Hiszem, hogy a pofonokat azért kapjuk, mert tanulnunk kell belőle. Személy szerint(talán mert nőből vagyok, egyben érzékeny) nekem a megérdemli szóval van bajom. Ő már tudja, hogy átverték, nem kell még a földbe döngölni!!!
menasagh
@mosolydorka: Itt nem létezett ember vagy tett, azt se tudta kicsoda, lehetett a szomszéd is vagy akárki, egy virtuális személy,vagyis látatlanba olyan butaságot hitt el amit, ha már megtett legalább ne kürtölte volna világgá.
mosolydorka
@menasagh: Ebben mind maximálisan igazat adok. Én sem tudom kiről van szó, s igazából nem is érdekel. Csak az emberi dorgálásra hívtam volna fel a figyelmet. Pl. Egy öngyilkos jelöltet nem kell meglökni, ha a híd szélén áll!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.