Megpróbálta magát más oldalról bemutatni Berki Krisztián egy új YouTube-os interjúban, amelyben a múltjáról, sportolói tevékenységéről, és arról is beszélt, mennyit hazudott azért, hogy elérhesse a céljait.

Döbbenetes vallomás Berkitől – "Huszonhárom éves koromtól végighazudtam az életemet, egészen harmincig"

A műsorvezető egy videómeg­osztó oldalra feltöltött videón beszélt magáról, amikor megkapta azt a kérdést, mit üzenne a harmincéves énjének, előtört belőle az őszinteség.

Elmondta:

Harmincévesen egy többszörösen kiégett pali voltam, minden szempontból. Akkor álltam fel a Fradiból, melynek egyetlen oka volt, mégpedig az, hogy ott kiderült, nem fogok tudni stadiont építeni. Nekem a futballcsapat vezetése és koordinálása már csípőből ment, ezért az attól kezdve már nem érdekelt. Ezért váltok pár évente. Ha valamiben eljutok a csúcspontig, akkor én azt elengedem. Előtte már egy fél évvel is el akartam menni a Fraditól, de akkor nem engedtek el. Aztán egyszer csak nem mentem be, leléptem, elmentem Máltára, majd egy fél évre Amerikába. Utána visszajöttem, és felkértek, hogy vegyem meg a Vác csapatát, ak­kor lettem Európa legfiatalabb tulajdonosa. Akkor volt az, hogy továbbértékesítettem a jelenlegi tulajdonosi körnek. De én akkor egy többszörösen kiégett pali voltam.

Hozzátette:

Huszonhárom éves koromtól végighazudtam az életemet, egészen harmincig. Mondok egy példát. Amikor te pontosan tudod, hogy ötvenmilliós Fradid van és egy szurkolói ankétod, amin ott áll kétezer ember, te pedig azt mondod, márpedig megnyerjük, és mi leszünk a bajnokok, miközben már abban a mondatban tudod, hogy gazdaságilag egy olyan csapat vagy, amivel csak a tizedik helyre tudnál odaérni, de akkor is ezt kell mondanod. Egy idő után ez felőrli az embert. Azt mondanám a harmincéves énemnek, hogy tíz évvel korábban kezdjem el ezt az egészet, és ne hazudjak. Ne menjek bele olyan játékokba, ami felőrli az embert.

Forrás: Bors

Fotó: YouTube

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Mi ez az őszinteségi rohama? Köztudott volt a hazugsága. Kutyából nem lesz szalonna.
papa.49
Na és a 30 tól eddig azt mikor vallod be ???
nem tibi
Most is hazudsz ! Többszörösen kiégett 30 -as palinak kapáltak kisbarátom ..
Akkor neked te minek ? feltünés ? talán párizsi ? vagy ferencvárosvác 0:0 ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.