Egy budapesti étterem gondolt egy nagyot és úgy döntött, megajándékozza azokat a szülőket, akik nem veszik elő a telefonjukat étkezés alatt. Ingyen adja a gyerekmenüt, ha a szülők hajlandóak eldugni a telefonjaikat.

Mobilmentes ebédért ingyen gyerekmenü jár Budapesten!

Fotó: VakVarjú étterem

Valahol azért elég ijesztő, hogy teljesen alap műveletnek számít már egy ebédnél a mobil asztalra pattintása, és néha jól megnyomkodása, miközben arra az időre, amíg együtt eszik a család, tényleg teljesen nyugodtan el lehetne dobni a mobilt Makkosremete-Alsóig, hadd pihenjen ott valami susnyásban.

A VakVarjú kitalálta, hogy változtat ezen, február 17-ig ugyanis ingyen adja a gyerekmenüt azoknak a családoknak, akik 14 év alatti gyerekkel érkeznek, a mobiljaikat pedig hajlandóak kikapcsolni, és bezárni egy dobozba. A VakVarjú összes éttermére áll az ajánlat, annyi csak, hogy asztalt kell foglalnod telefonon vagy online, és be kell mondanod, vagy a bejegyzésbe be kell írnod a #kikapcs szót. Ha mégis kivetted a telefont a dobozból, kiestél. Hatásosabb lenne mondjuk madárpókok közé zárni, de akkor már tulajdonképpen maradhatna is ott az a mobil. További infók itt: VakVarjú kikapcs.

Player.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.