A Dal 2019-en aratott győzelme után megható posztban mondott köszönetet a 37 éves énekes.

Pápai Joci üzent a rajongóinak

Fotó: Mohai Balázs / MTI

Pápai Joci nyerte A Dal 2019 című show-műsort Az én apámcímű számmal. Az énekes, aki három éven belül immár másodszor képviseli hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon, megható posztban köszönte meg a rajongóknak azt, hogy ennyien támogatták.

„Köszönöm, Magyarország! Még mindig nem hiszem el… Nagy boldogság van a szívemben! Nélkületek senki lennék…” – írta az Insta-oldalán Pápai Joci.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

KÖSZÖNÖM MAGYARORSZÁG!!! Még mindig nem hiszem el... Nagy boldogság van a szívemben! Nélkületek senki lennék....

Joci Pápai (@papaijoci) által megosztott bejegyzés,

A 37 éves énekes 15 éve szerepel zeneszerzőként és szövegíróként is a hazai könnyűzenei színtéren. Mostani győztes dalát, Az én apámat Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Mint a döntőben az MTI-nek elmondta, a dal a szeretetről szól. „A műsor bebizonyította számomra, hogy nem rétegzene, amit csinálok. Köszönöm az országnak, Caramelnek, az apámnak, aki a legnagyobb ember, akit ismerek” – fogalmazott közvetlenül azután, hogy a műsorvezetők bejelentették a győzelmét. A show műsor után A Dal – Kulissza című műsorban elmondta: maximalista ember, de a közönsége és hite nélkül ez semmit sem érne.

„Remélem, hogy amikor ezt a dalt ma énekeltem, mindenki érezte, amit én. A dal üzenete, hogy szeressük a jelenben azt, akit később elveszíthetünk, mert akkor már nem tud visszajönni. Fél életemen át kerestem, ki is vagyok valójában. Sok kudarc ért, és bár a családom mindent megadott nekem, jó ideig boldogtalan voltam, mert a szakmaiság, amit el akartam mondani az embereknek, nagyon sokáig nem jött át. Mégis hittem abban, hogy ez az egyetlen utam, egy évig nem hallgattam zenét, és amikor az Origót megírtam, megtaláltam önmagam” – tette hozzá Pápai Joci.

NLCafé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.