Az édes-savanyú csirke, sokak kedvence otthon is könnyen elkészíthető. Egy ráérősebb napon mindenképpen érdemes nekilátni, az eredmény izgalmasan finom lesz! Főzzük meg a rizst kétszeres mennyiségű sós vízben. A csirkemellfilét mossuk meg, vágjuk darabokra. Egy tálkában verjük fel a tojást kis sóval és borssal, egy másikba szórjunk étkezési keményítőt. Forrósítsunk kevés olajat egy serpenyőben. Forgassuk a csirkemelldarabokat először a keményítőbe, majd a tojásba úgy, hogy minden oldalukat fedje a bevonat.
Forrás:
kotkodakonyhaja.hu
Feltöltő: Kiss Betty
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás