Tejbegríz, mákos guba, eperturmix, vagy épp krumplipüré, esetleg egy cappuccino. Elképzelhetetlenek tej nélkül? Pedig mindegyiket elkészíthetjük finom, tápláló, tejtermékmentes változatban is, ha növényi alapú italokat használunk hozzájuk. Sőt, a hazai ízeken túl külföldi konyhák egzotikus fogásainak is jól bevált alapanyagai a növényi tejhelyettesítők! Legyen mandula-, rizs-, szója-, zab- vagy kókusz-, a növényi italok konyhánk kulcsösszetevői […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.