A vitaminok élelmiszereink szinte mindenre érzékenyen reagálnak, például a fényre, a hőre, a levegő oxigéntartalmára. Léteznek azonban olyan konyhai mesterfogások és házi praktikák, melyek bevetésével mérsékelhetjük a veszteséget és vitaminkímélő módon készíthetjük el az ételeinket. Vitaminveszteség – hogyan kerüljük el? Amennyiben mód van rá a zöldségeket még egyben, hámozás előtt mossuk le folyó víz alatt, […]

Forrás: Napidoktor
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.