Liptai Claldia A Tanár újabb évadában is szerepet kapott és még a születésnapját is forgatással töltötte.

A 47 éves Liptai Claudia az idő múlásán mélázik

Munkatársai persze nem feledkeztek meg róla és a szünetben meglepték. Nagy Ervin egy hatalmas virágcsokorral köszöntötte a 47 éves Liptait, aki egyelőre barátkozik a számmal.

Ugorjunk vissza 20 évet és akkor azt mondanám, hogy miről beszélsz? Egyébként nem vagyok kényes rá, csak furcsa néha kimondani a számokat, mert nem fogja fel az ember, de azt gondolom, – pont az Ervinnel beszélgettünk – hogy mi nagyon sok dolgot megkaptunk az élettől vagy megettünk az életből, ezért nincs hiányérzetem semmivel kapcsolatban

– közölte Liptai Claudia a 24.hu szerint.

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@namihami: folyt.: és miért haragszol rá azért, mert neki jobban sikerült az élet, mint másoknak.
kolnidre
Még soha nem foglalkoztak érdemtelenül annyit valakivel mint ezzel a ribanccal.
simmering73
Nem szeretem. Sose szerettem. Közönséges nőnek tartom.
namihami
@Málna: Azt, hogy én haragudnék azt miből olvastad? Én csupán arra céloztam, hogy (számomra) furcsa az, amikor egy olyan nő, aki mindig az élet napfényes oldalán tengette, az ""mélázik"". Ebben az országban él néhány millió nő, akinek sokkal több oka lenne rá.
A mostani mélázását is egy sokszoros milliomos bagaméri oldalán kénytelen éldegélni. Úgyhogy, nekem (nekem) egy ilyen ember mélázása kissé röhejesnek tűnik. Minden irigység nélkül, pusztán a helyzete ismerete alapján. És erről még cikk is készül...
Málna
@namihami: "Kapd be" - például ebből gondoltam, hogy haragszol rá.
Az életünkről való mélázás sokkal inkább kor és intelligencia kérdése, semmiképp sem az életszínvonalé.
namihami
@Málna: Tévedsz. A ""kapd be"" nem haragot, hanem egy olyan érzést próbált kifejezni, amikor a környezetemben levő nők napi életvezetését próbáltam volna az övével összevetni. Harag már csak azért se, mert én nem kell, hogy női életet éljek. De látom a magyar nők napi beosztását, feladait és mindezekhez az anyagi és fizikai erejüket. Ami Klaudiánk és közöttük messze nem fedi egymást.
A ""mélázás"", hogy hova sorolod, az egyéni megitélés kérdése. De akkor is az a véleményem, hogy abban a kategóriában, ahol ennek a nőnek folynak a napjai, inkább celebeskedés és önsajnálat, mint kor és egyebek kérdése. Írjon már valamit az újság, ne maradjon a nap Klaudia nélkül. És mindezt a többi nő számára még közhírré is tenni, az végképp nem jó értelemben vett intelligencia kérdése. Inkább némi magamutogatásé. ""Szerény vagyok, de azért lássátok, hogy nekem milyen jó!""

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.