AZ IGAZI VASTAGBŐR, S ZSÓTI TÉNYLEG NEM VICCEL!!! =)) Rózsa Péter, az ördög töke sátánista szerzetesrend perjelje azt a megbízatást kapta I. Szemlőhegyi Ferenctől, hogy bármi áron feketítse be és lehetetlenítse el I. Felcsúti Viktort, a fejedelmet, s ehhez felhasználhatja a fejedelem családját is, beleértve kiskorú gyermekeit. Valahogy így kezdődhetne a budapesti A Rózsa neve sztori, ám az utolsó pillanatban megérkezett Baskerville-i Vilmos (esetünkben …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gaz (budi) ellenforradalmárok reszkessetek

Zsóti ismét fenyegetőzik, s egyre vadabb hangnemben

Mottó:

(www.google.com/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Fapi.europeana.eu%2Fapi%2Fv2%2Fthumbnail-by-url.json%3Fsize%3Dw400%26type%3DIMAGE%26uri%3Dhttp%253A%252F%252Ffrontend.mnm.monguz.hu%252FJaDoX_Portlets%252Fdocuments%252Fdocument_564649_section_296005.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.europeana.eu%2Fhu%2Fitem%2F2064401%2F_mnm_MNMMUSEUM743382&tbnid=jneoSDdVgiqSQM&vet=12ahUKEwiBrsv_087rAhVQuqQKHdkBBTAQMygEegUIARCZAQ..i&docid=dIE9zJUNcy-ubM&w=400&h=519&q=reszkess&ved=2ahUKEwiBrsv_087rAhVQuqQKHdkBBTAQMygEegUIARCZAQ)

A párt központi napilapjában ereszti ki a gőzt, jogos (mert mi teljesértékű, sőt jogállam vagyunk) felháborodásában az Őfenesége-sértés újabb gaztette miatt. Persze az sem zavarja, hogy
egyfelől; azt az inkriminált (hic & nunc minden értelemben) kéoet maga Őfenesége tette közkincsé,
másfelől; ezért a gaztettéért azonnali hatállyal ki is rúgták.
Szörnyű: „Ezeknek tényleg semmi sem szent.”!
Persze abban van valami, hogy jobb lett volna végleg kiiktatni: „Rózsa, az ördög töke sátánista rend perjelje most elhasalt, kirúgták. Valakinek a környékén volt annyi jó ízlése, és szerencsére annyi hatalma is, hogy eltakarítsa a perjelt a közelből.” és „Rózsa Péter sátánista perjelnek nyilván már megvan az új helye, ¬¬¬¬¬¬¬¬ugyanis jó sátánistából odaát sosem elég”! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.