A krumplipüré csak akkor igazán finom, ha krémesen lágy és egységes. A sok szilárd darab vagy a túl kemény állag egyáltalán nem vonzó kedvenc köretünkben, ám szinte elkerülhetetlen, ha megpróbáljuk másnap újra felmelegíteni. De mitől is lesz ennyi állást követően keményebb a krumplipüré?   A kulcs a keményítő   A választ magában a krumpliban kell keresni. […]

Forrás: Ízes Élet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.