Egy életre beleégett az agyába a brutális jelenet egy édesanyának, aki rábízta anyósára kisbabáját, majd miután a nagyi nem vette fel a telefont, ránézett a babafigyelőre írja a Bors.

A Redditen kért segítséget egy meg nem nevezett nő, aki sokkoló pillanatok szemtanúja volt anyósával kapcsolatban. Az édesanya részletesen elmesélte nem mindennapi történetét.

Sokkot kapott az anyuka, miután a babafigyelőn meglátta: undorító dolgot művel anyósa
Kép:Pixabay

Mint írja, nemrég nap közben, munkahelyi teendői miatt anyósára kellett bíznia kisbabáját. A nagyinak akkor gondosan elmagyarázta az újszülött etetési rendjét:

elmondta, hol találja a lefejt anyatejet és az etetéshez szánt cumisüvegeket.

Az anyós néhány óra után írt egy sms-t a nőnek, miszerint a kicsi megállás nélkül sír, sehogysem tudja megnyugtatni. Az édesanya ezután megpróbálta felhívni a nagyit, aki nem vette fel a telefont, ezért úgy döntött, telefonos applikációján keresztül csatlakozik a babaszobában elhelyezett kamerára.

Bekapcsoltam az alkalmazást, és megláttam, ahogyan az anyósom a mellére fektette a gyereket és megpróbálta szoptatni. Anyatej persze nem jött

– írta bejegyzésében a nő.

A meg nem nevezett anyukának ezek után sem sikerült elérnie a nagyit, a férj azonban sikerrel járt. Az idős nő azzal magyarázta tettét, hogy annak idején ezzel nyugtatta le mind a négy gyermekét, ezért úgy gondolta, most is működhet.

A poszt írója persze borzasztóan ledöbbent anyósa tettén, most úgy érzi, soha többé nem engedné gyermekét a nagymama közelébe.

Azt mondja, igazságtalan vagyok, de ezek után inkább hívok dadust, vagy bölcsődébe adom. A férjem megérti, miért vagyok ilyen dühös, de szeretne még egy esélyt adni édesanyjának. Most mit tegyek?

– teszi fel a kérdést bejegyzésében az anyuka.

Forrás:Bors
Címlapkép:Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.