Az idei budapesti Operabál sztárvendége a több hazai filmben is főszerepet játszó Franco Nero szerint a magyar embereket méltóság, alázat és nemeslelkűség jellemzi. Ám úgy tűnt, Kiszel Tünde más benyomást hagyhat benne.

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Hát igen. Ez a nagy baj, hogy ezek az úgynevezett " celebek" akik mint példaadó "sztárok" jelennek meg főképp a kereskedelmi tv-k képernyőjén, egészen egyszerűen nincsenek tisztában a jó modorral. Valószínűleg alapvetően már a neveltetés hiányosságai okán, de az egymás túllicitálásának kényszere okán is nagyon túllőnek a célon. Valamit magára adó néző lapoz egyet, mikor ezek feltűnnek a képernyőn. Én legalábbis így vagyok ezzel. Ma már annyi közönségesség, salak, piszok, nyomor van a világon, hogy ezeknek a harsány magamutogatásával nem növelem rosszkedvemet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.