Ahogy arról korábban beszámoltunk Konyhafőnök séfje Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóra titokban házasodtak össze.

Rácz Jenő párja álomszép ruhában mondta ki a boldogító igent – itt vannak a fotók a nagy napról
Fotó: RTLKlub

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra A Konyhafőnök 2019-es tavaszi évadában szeretett egymásba. Tavaly augusztus végén el is jegyezte szerelmét, és idén nyár elején mindketten szigorú edzéstervbe és diétába fogtak, hogy a nagy napon a legjobb formájukban állhassanak az oltár elé – írja az femina.hu.

Mindketten több kilót adtak le az alkalomra, Rácz 10 kg-tól szabadult meg Norbi segítségével, ám a fitnesz guru által megosztott fotó nem aratott osztatlan sikert, többen is beszóltak a kép miatt.

Július utolsó napján, a szeretteik körében fogadtak örök hűséget egymásnak, az esküvőről és a lagziról a Best magazin számolt be.

A Konyhafőnök sztárséfje nem akart feketében lenni, egy törtfehér szmokingba bújt, amit Robert Maar tervezett. A teljes szettből négyszer kellett bevenni, annyit fogyott pár hét alatt.

Például csak az inggalléromat hat centivel kellett szűkebbre szabni. De az esküvő előtti napon is igazítani kellett egyet a nadrágomon, mert bő volt. Ez Schobert Norbi barátom nélkül nem ment volna. Ő volt az, aki egyáltalán rádöbbentett arra, hogy több felesleg van rajtam, mint gondoltam, és ő is segített elérni, hogy egy hónap leforgása alatt 12 kilótól megszabaduljak

- mondta a magazinnak a harmincéves sztár.

A menyasszony egy törtfehér alapon hófehér csipkével díszített, sellő fazonú ruhában mondta ki a boldogító igent. Földig érő fátylat és ékszerként csak fülbevalót és hajdíszt viselt.

Felvettem, és csak álltam a tükör előtt perceken át. Nem azt láttam, hogy én magam vagyok gyönyörű benne, hanem majd az a pillanat lesz felejthetetlen, amikor először meglát Jenő, amikor sétálok felé

- mesélte Gyuricza Dóra.

Forrás: Femina.hu
Címlapkép: RTLKlub

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Dobtam félre az összes többi hírt. Miután ezt töviről-hegyire, többször is átolvastam, már semmi nem tudott érdekelni.
adrenalink
@namihami: a Best magazint is megvetted? :-)
namihami
@adrenalink:. Kettőt. Csak nem képzeled, hogy osztognék bármivel? Egy ilyen ""újságon""?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.