A verseny abban is hasonlítani fog a sorozatbelihez, hogy maguk a játékosok sem tudják majd, hol zajlik az esemény, autóbusszal szállítják őket egy távoli helyszínre – számol be róla a Szereltek Magyarország.

Squid Game a valóságban – hamarosan megrendezik, már lehet jelentkezni
Kép: Netflix 

A Squid Game (magyarul 'Nyerd meg az életed') című, dél-koreai sorozat rövid idő alatt a Netflix legnézettebb sorozata lett.

A sorozatban súlyosan eladósodott emberek szerepelnek, akik egy játékban vesznek részt, amelynek fődíját csak egyikük nyerheti el. A sorozat cselekménye dél-koreai gyermekjátékokra épül, amik hamar népszerűek lettek a különböző közösségi oldalakon.

Az Egyesült Királyságban pedig már meg is hirdették, hogy a sorozat alapján valódi versenyt tartanak, amire várják a jelentkezőket

- írja az indy100.

A sorozathoz hasonlóan ezen a versenyen is pénzdíjat nyerhet a győztes, bár a sorozatban látottakhoz képest egy jóval szerényebb, 215 ezer forintnak megfelelő összeget.

A szabályok betartását biztonsági személyzet is biztosítja majd, bár az nem világos, hogy ők is ugyanolyan kísérteties öltözéket viselnek-e majd, mint a sorozatban.

A verseny abban is hasonlítani fog a sorozatbelihez, hogy maguk a játékosok sem tudják, hol zajlik az esemény. A szervezők szerint egy autóbusz fogja felvenni a játékosokat egy északnyugat-angliai találkozóhelyről, ahonnan aztán egy távoli helyszínre viszik őket.

Forrás: Szeretlek Magyarország
Címlapkép: Netflix

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.