A Happy Gang énekese, Móré András "Vitamin" már több, mint 1000 napja absztinens és azóta az élete csodálatos fordulatot vett. Megszabadult a felesleges kilóktól, egészséges életet él, stúdiójában dolgozik szerzeményein és új szenvedélyt talált magának: a gitározást! Vitamin a jövőben már a bulikon is kísérni fogja magát akusztikus gitáron, így a slágerek, mint a "Fiatal szerelem", "Kérek egy kulcsot a szívedhez" vagy a "Sokáig voltam távol" új köntösben fognak felcsendülni a fesztiválokon. - Már nagyon régóta érdekelt a gitározás és úgy érzem, megtaláltam az új kedvenc hangszerem. Már lassan három éve nem éjszakázom, nem iszom, így amióta leszámoltam a bulikkal, új fejezetet nyitottam az életemben. Azóta van elég időm a lelki - és testi egyensúlyom kialakítására, amelynek az egészséges életmód és az edzések ugyanolyan fontos elemei lettek, mint a gitározás. További részletek az Újpest TV riportjában!

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Brobo
Ebben a dalban pianinon játszik. Hol az a gitár, kérem? :))
EllaGA
A régi változatokat még mindig szeretem, sokat hallgatom… üdítő lenne egy szál gitárral is hallani a szerzőtől. Jó az irány Vitamin :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.