Kuruzsló a TV2 új sztárja! Az elmúlt év nem sok jóval kecsegtetett a TV2 számára. Rengeteg új műsort tűzött a képernyőre mégis, a konkurens csatorna jóval szebb nézettségi adatokat tudott produkálni. A délutáni eresztés azonban mindegyik kereskedelmi adón a 0-val egyenlő, így történhetett meg az, hogy a Mónika Show alázott ebben az idősávban. A Móunika Shó egy nagy kamumaszlag. A nézettség kedvéért egymásnak ugrasztják a fizetett statisztákat.

Forrás: sikator.blog.hu
Feltöltő: Helmeczi Krisztián
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
El kell ismernünk, alapjában véve igencsak buták vagyunk mi magyarok!
Elcsendesül az utca, mikor az egyik adón életvezetési tanácsokat lehet nézni/hallgatni olyantól, aki saját életét sem tudta rendezni. Csüggünk ajkán, hogy házasság esetére kell egy "B" terv! Ha tényleg kell, minek a "holtomiglan-holtogidlan" szövegelésbe belemenni?
A másik csatornán hallgathatjuk azokat az általánosságokat, amik azért igazak, mert barna bőrű, -de nem cigány!- mondja.
Sajnos, a nézettség alapján, ez az igény, ez a szellemi szinvonal!
Koronix
@gondolkodo: fogalmam sincs miről beszélsz. mert az ország kisebbik részével egyetemben akkor még dologzom.
gondolkodo
@Koronix
Én nem dolgozom, de mégsem nézem sem Mónikát, sem Joshit.
Infóimat csatornák váltogatása közben szereztem:
ugyeugye
@Koronix: @gondolkodo: csittcsatt dirrdurr - ez egy olyan téma, amin télleg érdemes pengét váltani 2 ilyen értelmes embernek? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.