A 28 éves világhírű kanadai énekes júniusban egy arcbénulással járó betegség miatt több koncertjét lemondta, most azonban bejelentették, hogy visszatér a színpadra.

Mindenki megnyugodhat: Justin Bieber biztosan fellép a Szigeten!

Fotó: Angela WEISS / AFP

Az arcbénulás miatt egy ideig bizonytalan volt, hogy a világhírű popsztár fellép-e augusztus 12-én a Sziget Fesztiválon. A fesztivál szervezői kedden azonban az MTI-vel azt közölték, hogy Bieber biztosan fellép a Hajógyári Szigeten. Az énekes budapesti koncertje csak egyike Justice World Tour turné állomásainak, ami július 31-étől folytatódik. Justin Bieber koncertet ad Dél-Amerikában, Dél-Afrikában, a Közel-Keleten, Ázsiában, Ausztráliában és Új-Zélandon, majd 2023-ban visszatér Európába, és márciusban a Papp László Budapest Sportarénában fog fellépni.

A kanadai énekes az egyik sztárfellépője a két év szünet után idén augusztusban visszatérő Sziget fesztiválnak. A tavalyi MTV VMA díjra a legtöbb kategóriában jelölt, végül az év előadója és a legjobb popvideó díjjal jutalmazott Grammy-díjas kanadai világsztár mellett a Sziget headlinere lesz Dua Lipa, a Kings of Leon, Calvin Harris, a Tame Impala és az Arctic Monkeys is.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.