A 70 éves Straub Dezső, és 20 évvel fiatalabb párja, Mónika úgy döntöttek, külön folytatják. 

- Több mint hat évet töltöttünk együtt, azt hiszem, az igazi értékeinkből mindketten építettük a másikat. Az ízlésvilág, amivel ő rendelkezik, az életem szerves része lett, mint ahogy az én jelenlétem is sok pozitív változást okozott benne. De sajnos előfordul, hogy egy kapcsolatban elfogynak a közös álmok. Velünk is ez történt Mónikával, és szomorúan vettünk új irányt, immáron külön-külön

- szemlézi a Femina.hu a Story magazin interjúját. 

A nő kislánykora óta nagy rajongója volt a Jászai Mari-díjas magyar színésznek. Felnőve a művészbejárójánál váltott egyszer pár szót a színésszel, majd tíz évig nem is találkoztak, a nő külföldön élt, született egy lánya. Straub Dezsőnek felesége halálát követően a két fia után élettársától szintén lett egy kislánya.

Szakított Straub Dezső és 20 évvel fiatalabb szerelme – A nő kislánykora óta nagy rajongója volt a színművésznek

Fotó: Facebook

2015-ben aztán a Jászai-díjas sztár a Vidám Színpad egyik előadása után vacsorázni hívta Mónikát. A találkozó után mindketten úgy döntöttek, lezárják a kapcsolatukat, és közösen kezdenek új életet. Hat évig alkottak egy párt, a színész párja kedvéért életmódot váltott, lefogyott, a haját is befestette.

A nyár második felében jutottak arra a döntésre, hogy jobb, ha elválnak útjaik. Sok jel mutatott arra, hogy a kapcsolat már nem működik, nem akarták megvárni a legvégét.

Arról, hogy van-e esély arra, hogy a jövőben mégis közösen folytatják, a Femina.hu cikkében olvashatnak. 

Forrás: Femina.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@Horizont: Talán egy bizonyos testrészére hajlakkot kellet volna fújni:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.