Nemrég derült ki, hogy Lakatos Márk távozik az RTL Reggeli című műsorából, ahol öt évig vezetett műsort.

Lakatos Márk a távozásáról: "Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és a TV2-ben fogok újra feltűnni"

Fotó: rtl.hu

Márk az Instagram-oldalán osztotta meg erről a gondolatait:

Emlékszem, hogy én nagyon-nagyot harcoltam azért öt évvel ezelőtt, hogy ebbe a műsorba bekerülhessek. És azóta is úgy éreztem, szerettem ezt a műsort, a kollégáimat, a nézőket, hálás vagyok az RTL-nek, hogy ezt a lehetőséget megadta nekem. (…) Megmondom őszintén, elfáradtam fizikailag és lelkileg is, egyre nehezebben találtam meg a kihívást, ami felvillanyoz. Olyankor meg váltani kell. Az én drága Lilu barátnőm mondta azt, hogy ez így volt jó, ahogy volt, igazából te sose mondtál volna fel, örülj neki, hogy megtették ezt helyetted, most jöhetnek az új kalandok. 

Lakatos azt is leírta, hogy jelenleg abban az életszakaszában van, hogy újra kell terveznie mindent. Azt is mesélte, hogy tikkel az egyik szeme.

"A leginkább akkor zavart, mikor reggelente bele kellett néznem a kamerába. Azt éreztem, minden pillanatban elkezdődhet ez a szemremegés. Ez elmúlt. Arra ne számítsatok, hogy beállok a Békemenetbe Győzike oldalára, és a TV2-ben fogok újra feltűnni"

- tette hozzá a volt műsorvezető. 

Forrás: 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Németh István
Aztán ki a kurva anyád nem szar le téged, te mocsok szar!
ómió
Viszont, ő - sok efftárstól eltérően - legalább az övéit felismeri!
Aki Én
@Németh István: @ómió: Látom baszatlan buzeránsok, nehezen viselitek, hogy Lakatos nem a tiétek...
Németh István
@Aki Én: seggfej egy köcsög buzira semmi szükségünk nincs, nem is volt! Aztán mi az, hogy nem a miénk? Mi, nem sajátítunk ki senkit, hozzánk jönnek és bennünket erősítenek a magyar polgárok! Mi a nemzeti érdekekért síkra szálló oldal - nem a mindenféle pártelhajlás, hazudozós seggfejek >> hanem a nemzeti oldal, a nemzet érdekeiért harcoló kormányt támogatjuk nem az aljas briganti hazaáruló csőcseléket! Nagy valószínűséggel ti mocskos trógerok a haza-nemzet a polgárokat a népet eláruló kiárusítani akaró aljadékok vagytok! ENNNNNYÍÍÍÍÍ-de vastagon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.