Mészáros Lőrinc a magánéletében is sikeres. Az ország egyik leggazdagabb üzletembere két éve boldog Várkonyi Andreával, az orvosból lett tévéssel, a kapcsolat pedig új emberré tette Orbán Viktor gyerekkori barátját.

Ez Mészáros Lőrinc fogyásának titka: ragyog és fitt mióta rátalált az igaz szerelem – fotó

Mészáros Lőrinc és Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia vezetőedzője. Fotó: PAFC

A pár barátai szerint kivételes köztük az összhang: Mészáros a tenyerén hordozza Várkonyit, miközben tetszeni is kíván szerelmének – írja a Blikk.

Mészáros Lőrinc - aki Spanyolországban lazulgatott pár napja a sleppjével, korábban súlyfelesleggel küszködött, ez azonban mára egyértelműen megváltozott.

Már tavaly is remek színben volt, a legfrissebb felvételek szerint viszont még vékonyabb.

Mészáros megnézte a Puskás Akadémia idei második felkészülési meccsét, ott készült róla pár fotó, s igazán szembetűnő a változás. Az 56 éves üzletembernek bizony nem kis kihívás karban tartania magát, az ötödik iksz felett ugyanis ez jóval több figyelmet és munkát igényel... de nem lehetetlen!

A Blikk több dietetikust, életmód szakértőt is megkérdezett Mészáros Lőrinc irigylésre méltó formájának titkáról, ám amikor megtudták, milyen témában kérjük a véleményüket, nevük mellőzése mellett, de gyakorlatilag egybehangzóan azt mondták: a kulcs itt is az étkezésben van, illetve rengeteg vizet kell inni.

Harminc körül még jó esélyünk van a ledolgozásra, de negyven felett valóban tartósabbak tudnak lenni a hasunkon a párnák. A gyümölcsök, zöldségek napi bevitele bőséges vitamin, ásványi anyag és antioxidáns tartalmuk miatt vitathatatlanul fontos, de a gyors anyagcsere titka, hogy sok-sok folyadékot, lehetőleg vizet kell inni. A zsigeri zsírt a legjobban így lehet csökkenteni. Jót tesz a bőrnek, a szépen öregedés elixírje. Javasolt még a zöld tea, de az alkohol tartalmú italok fogyasztása nem

– sorolta egy szakember.

Mészáros amúgy korán kelő típus, reggel 6-7 körül kel, és este 6-8 óránál hamarabb nemigen ér véget a napja. Ám ha az ideje engedi, mindennap mozog valamit. Kardióval, biciklizéssel és futással igyekszik karban tartani magát: már kora délután edz, amire szükség is van, mert sok időt tölt ülve.

Forrás: Blikk, Propeller
Fotó: Youtube, ATV

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro2
Én meg hirtelen úgy olvastam: Ez Mészáros Lőrinc fogyatékos titka.
Mondjuk így se rossz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paperboy
Magyarország egy Batman-ért kiált!
(hú, baszd meg, ez súlyos)
jáger laszló
Rikkancs
mindezt közhírré tette
Máris mehet mindenki aludni
Pá!
csak ennyi
barátilag
J.L.
paperboy
@jáger laszló: Megöregedtél. Elvasztetted a flórát és a faunát.
Nem kell hozzászolnod mindhez, amit nem értesz.
Ezt szar megérteni, de ez van.
Demens szekció...
teuton
"...már kora délután edz, amire szükség is van, mert sok időt tölt ülve." Hat majd ahol napi 1 orat fog csak majd a szabadban tölteni, ott fog igazan sokat ülni!
jáger laszló
And vannak a fiatal titánok akiik eszlelen tempóban ontják az eszement észt
jövő útjai kiszámíthatatlanok..
csak ennyi
barátilag
J.L...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.