Nincs olyan férfi akinek egyszer ne lett volna erotikus fantáziálgatása egy színesbőrű nőről. Ez legtöbbször azért van, mert a férfiak szerint a színesbőrű nők legtöbbje egy egzotikus gyümölcshöz hasonlít, amit azonban elérhetetlen megkaparintani.

Forrás: titok.ro
Feltöltő: tihamer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mereszanh
@guess Minden embernek más a bőrének az érintése és illata. Te talán mindegyikükét megírintetted már, vagy megszagoltad, ha így tudod?
Szerintem amúgy szépek és szeretnék én ilyen lenni, mint ők. Persze megvagyok elégedve magammal is, de ők genetikailag is, vagy nem tudom, valahogy másabb fellépítésűek.
kiwi
én azért halkan megemlíteném, hogy ez fordítva is igaz, szóval a színes bőrű férfiak is vonzóak tudnak lenni női szemmel :-)
tsabeeka
hát ezek a nők tényleg majdnem mind szépek, de ezeken a képeken ritka csúnyák sztem :) kivétel az "utolsó", szóval az első 3, és nem, nem azért, mert nekik jobban kivágott felsőjük van:P
guess
@Mereszanh: igazad van,rosszul fogalmaztam,ez a saját tapasztalatom,de azt azért tudni kell,hogy elég ritkák az ilyen fent említett szépségek....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.