Hargitai Bea már többször szerepelt a Playboy-ban, most egy olyan sorozat fotói láttak napvilágot, amelyeket Ördög Nóra férje, Nánási Pál készített.

Izgatóra fazonírozott intim résszel pózolt Hargitai Bea

Hargitai még tinédzser volt, amikor elkezdett modellkedni, majd nem sokkal később, 2001-ben ő lett Magyarország legfiatalabb Playmate-je, ekkor még csupán 17-18 éves volt – emlékeztet a promotions.hu. A jelenleg 39 éves Hargitai Bea ezután többször is szerepelt a Playboy-ban, még Ördög Nóra férjével, az ismert sztárfotóssal, Nánási Pállal is többször együtt dolgozott.

Ezek közül látott most napvilágot egy sorozat, ami igen bevállalósra sikerült. A modell sok mindent megmutat magából, még az is látszik a fotókon, hogy fazonra igazított az intim szőrzete.  

Akit érdekelnek Nánási Pár Hargitai Beáról készült, 18+-os felvételei, azok saját felelősségre ide kattintva megnézhetik őket.

Forrás: promotions.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Nézegesse a tükörből!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
drrotf
@Pegero: Érdekes dolog ez a meztelenkedés !Ha egy férfi a parkban meztelenül mutogatja magát akkor azt a rendőrök elviszik és lecsukják.Ez a nő meg kiteszi magát pucéran hogy mindenki ne csak nézze hanem csodálja is, és még jó pénzt is keres ezzel a mutatvánnyal.Hol itt az igazságos elbírálás?Az egyiknek szabad mutogatni magát egy nagyobb közönség előtt, a másikat ugyan ezért meg megbüntetik.Úgy gondolom, hogy a törvényeket nem nemekre szabva hozzák, azok a szabályok minden emberre egyformán kell hogy vonatkozzanak, de a gyakorlatot, az életet szemlélve az a benyomásom hogy ez nem így van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.