Burgonya, krumpli, kolompér, pityóka… hívhatod akárhogy, az biztos, hogy te is kipróbáltad már köretként. Szerintünk, ha megismered a következő recepteket elő- és főételként is imádni fogod! A Peru és Chile hegyvidékén már 5000 éve őshonos növényből, a burgonyából számtalan változatos étel készíthető. Mégis, hiába ismerjük a 16. század eleje óta — ekkor érkezett ugyanis Európába — nagyon mostohán bánunk vele. Pedig nagyszerűsége jócskán túlmutat a sült, pürésített és főtt… hétköznapi receptváltozatokon.

Forrás: titok.ro
Feltöltő: tihamer
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.