MC Hawer eddig nem hallott részleteket osztott meg azokból az időkből, amikor súlyos alkoholproblémákkal küzdött, de őszintén vallott legsötétebb időszakairól és szüleivel való kapcsolatáról is.

„Apám hulla részegen késsel támadt” – MC Hawer gyerekkorára emlékezik

Keresztanyám állandóan agyba-főbe vert Forrás: TV2 Play

MC Hawer 2013-ban vonult be a sokadik elvonókúrájára, előtte 24 évig alkoholista volt. Azóta nem iszik, most pedig videósorozattal próbál segíteni a hasonló cipőben járóknak. A mulatós sztár most gyermekkoráról és alkoholista apjáról mesélt a Borsnak.

Ötéves koromban váltak el a szüleim. Bár még pici voltam, de emlékszem azokra az évekre, amikor apám hulla részegen késsel támadt anyámra, és én álltam közéjük. Aztán anyám vett egy nagy levegőt, végül beadta a válási papírokat. A faterom viszont csak akkor volt hajlandó elmenni, ha engem is magával vihet. Ennek ellenére a kereszt szüleimhez kerültem, akik négy éven át neveltek. Nem volt könnyű ott sem nekem, mert a keresztanyám állandóan agyba-főbe vert minden alkalommal, amikor ötös helyett négyest vittem haza. Örökkévalóságnak tűnt a náluk töltött idő, így rendkívül boldog voltam, amikor visszakerültem édesanyámhoz. Arról korábban már meséltem, hogy minket egyedül nevelt föl a húgommal. Rengeteg traumatikus dolgon mentem keresztül

– mondta MC Hawer. A mulatós sztár édesanyját 2012-ben, 78 évesen veszítette el, édesapja pedig 1993-ban, Hawer lányának születésekor, mindössze 56 évesen hunyt el. Fiatalon azt gondolta, ő sosem fog az apja sorsára jutni, de másképp történt.

Huszonöt éves koromban elkezdtem kortyolgatni, majd fokozatosan váltam függővé. Lehet benne genetika. Mivel addiktív a szervezetem, állandóan pezsgek, mindig kell, hogy történjem velem valami, máskülönben nem érzem jól magam, valószínűleg ezt akartam tompítani anno az itallal

– idézi a Blikk.

„A szülei iránt sosem érez az ember utálatot, én inkább szántam és megvetettem őt. Végig néztem az ő és Flipper Öcsi életét, ezekből láttam meg, hogy az alkoholizálás sehova sem vezet.”

Forrás: Bors, Blikk
Fotó: TV2 Play

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.