Velük van a baj, nyilvánvalóan nem a piactorzító kormányintézkedésekkel, amelyek hozzájárultak az Európa-szerte példátlan inflációhoz.

Forrás: Nuus
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

drrotf
Ha az élelmiszer láncok nyerészkedő spekulánsok, akkor Te O.Viktor egy útszéli rabló vezér vagy, aki csak azt lesi állandóan hogy kit raboljon ki, hogy ő maga ne fizessen egy garast sem az állam javára!Szégyen, hogy azokat akik az ország ellátására vannak nálunk, hogy ne keleti szinten éjen a magyar, azokat állandóan indokolás nélkül megalázza büntetlenül.Ha haszonra való törekvés a baja,Ó.Viktornak akkor nagyon eltévedt a mi doktorminiszterelnömünk az erdőben, mert tudnia kellene hogy a kereskedés az ős idők óta haszonszerzés céljából történik, és aki ezt rója fel egy kereskedőnek az elme beteg!
Aki Én
Ez nagyon hiteltelen a dilettáns tolvajtól, a világraszóló infláció megalkotójától.
Eddig csak azt bizonyította, hogy kell az eu-s átlag infláció háromszorosát ,,megalkotni".
Persze most is terel, másra mutogat.
izéke
Egy újabb ellenségkép akire lehet fogni a saját hibáit,már nem Soros a soros? Vagy a marslakók,azok még vedekezni se tudnak a vádak miatt,szóval...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.