Elképesztően szép bordó ruhában fotózták le Puskás-Dallos Bogit.

Puskás-Dallos Bogi gyönyörű kismama fotót villantott

Gyönyörű kismama. Forrás: Youtube

A kismama kerekedő pocakját gyönyörűen kiemeli ruhája, így nagyon forró fotó született róla.

„Ma este a hírességek egymással randiznak, úgyhogy lesznek fordulatok! Szeretitek a Celebrandit? Ez az utolsó hét!” – írta Puskás-Dallos Bogi Instagram fotójához.

Nyugis időszakom van, úgy terveztem, hogy a várandósságom második felében már ne legyen nagyon feszített a munkatempóm. Akusztik koncerteket adok, a férjemmel új műsort készítek, együtt is fogunk énekelni. Emellett pszichológiát tanulok egy személyiségfejlesztő akadémián. Itt is vannak projektmunkáim, beadandó dolgozataim. Végre van időm elmélyülni a főzésben is. Meggyőződésem volt, hogy nem tudok főzni, de a mostani kísérletezéseim rácáfoltak erre, egyre több a sikerélményem, elmerülök az ételek, ízek világában. Sokat vagyok otthon, alkotok, kísérletezem az étellel. Úgy érzem, a főzés egy szimbólum, eddig nemet mondtam magamra, de sikerült áttörnöm valamit ezzel kapcsolatban

– nyilatkozta Puskás-Dallos Bogi a Glamournak.

„Szerintem természetesen, hogy egy időre kiesem. Lehet, hogy lesz nehezebb része, de most nagyon szeretem és becsülöm az itthon töltött időt, a várakozást. Biztos sok múlik majd a baba természetén is, egyértelműen ő lesz a prioritás, hozzá igazítom majd a munkáimat és a karrieremet. Nem az a fő gondolatom most, hogy mi lesz velem” – válaszolta egy, a karrierjére irányuló kérdésre.

Forrás: Instagram, Glamour
Fotó: youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.