Zokogva esett ki a The Voice Magyarországból szombat este Trokán Nóra húga. A 25 éves Magyar Elektrának senki sem fordult meg.

A The Voice szombati adásában családi drámának lehettek szemtanúi a nézők. Trokán Nóra féltestvére zokogva búcsúzott, még a nővére sem fordult meg a hangjára.

Papadimitriu Athina színésznő legkisebb lánya, Magyar Elektra a Hooligans egyik dalával állt színpadra, ám senki nem fordult meg neki a székkel, ami a továbbjutását jelenthette volna.

Miután előadta produkcióját, féltestvére, Trokán Nóra átvette a szót:

Álljatok meg, mert most nekem kell beszélnem, azt hiszem: ő a húgom. Az van, hogy ő sokkal jobb ennél, tudom, százszor. Szerintem már nagyon szigorú már mindenki.

Magyar Elektra elmondta, nagyon nehéz neki az, hogy van két tehetséges testvére.

Azt éreztem, hogy emiatt nekem hatszor jobban kell teljesíteni, mint bárki másnak. Úgy jöttem be a színpadra, hogy már sírtam. A legnagyobb nehézségem az életben, hogy ez a mondatot ezerszer megkaptam: hogy csodálatos, tehetséges, gyönyörű, csak… itt állok megint: csodálatos, CSAK…

Curtis szerint áttörést csak akkor élhet el Magyar Elektra, ha majd nem akarja ennyire görcsösen a sikert.

Trokán hamar felismerte féltestvére hangját, ám szándékosan nem fordult meg a székével, nem akart részrehajló lenni. Miután mindenki háttal maradt a coachok közül, így a lány nem jutott tovább.

Trokán Nóra testvére kiesése után az Instagramon írt hosszabban érzéseiről:

Amikor elvállaltam ezt a műsort, tudtam, hogy lesznek embert próbáló pillanatok. A mai adás erre a bizonyíték. Kemény volt a húgomnak is és nekem is, de mint eddig sok mindent, ezt is megoldjuk együtt. Bárhogy is alakult a mai műsor, én büszke vagyok rá, hogy szembenézett a legnagyobb szorongásával és megpróbálta megmutatni egy ilyen speciális helyzetben, hogy mekkora tehetség, küzdés lakozik benne, ami most a helyzet óriási nyomása alatt sajnos nem úgy sikerült, ahogy tervezte. A mi családunkban a jelszó, hogy minden okkal történik. Hiszem, hisszük, hogy ennek is oka van és majd kiderül, hogy mi, talán nem is olyan sokára.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Bele ne halljatok,mert nem ér annyit!!
csá...
csak ennyi
barátilag
J,L
ila51
Az sem világos , hogy Ő mit keres ott ?
Levendula
Én belehallgattam, az nem éneklés volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.