Nyáron tudta meg Havas Henrik, hogy bal szívkamrája már csak 50 százalékosan működik.

Havas Henrik nagyon beteg, életmentő műtétet kellett végezni rajta

Havas Henrik életveszélyben volt. Forrás: Youtube

Életmentő műtéten kellett átesnie emiatt – tudta meg a Blikk. A műsorvezető nyáron vette észre, hogy hamarabb fárad, nem élvezi annyira a teniszt vagy a golfozást.

A Sportkórházban, egy térdvizsgálaton közölték vele, hogy alaposabb kivizsgálás kell. A radiológián kiderült, hogy bal szívkamrája ötven százalékosan működik. A Haller utcai kardiológiai intézetben szeptemberben, a legnagyobb titoktartás közepette esett át az életmentő műtéten

idézi a Femina.

Szívbillentyű cserét hajtottak végre nálam: ha ez a beavatkozás nem történik meg, az orvosok elmondása szerint egy, maximum két évem lehetett volna hátra. Egyszer csak eldőlök menthetetlenül teniszezés vagy olvasás közben. Ez várt volna rám. Két napot töltöttem az intenzív osztályon, az sem volt egy humorfesztivál – emlékezett.

Különleges pillanat volt, amikor a doktornő a nagyvizit végén megállt az ágyánál, majd azt mondta neki: "Havas úr, Ön most újjászületett".

De túl vagyok rajta. Két hétre kikapcsolom magam mindenből, hogy aztán újult erővel folytassam az életemet. Ezúttal szó szerint – emlékezett vissza Havas.

Forrás: Blikk, Femina
Fotó: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Vigyázz Henrik magadra ,mert nem éred + a 100at!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.