Shane Tusup eljegyezte párját, Nagy Viktória Zoét. A pár most családalapítási terveiről is beszélt.

Gólyahírről beszélt Shane Tusup és új menyasszonya

Imádás van. Forrás: Youtube

Shane Tusup az eljegyzés előtt azt mondta mit sem sejtő párjának, hogy rendezvényre mennek, amit az utolsó pillanatban lemondtak.

Így, ha már a Citadellán voltunk, elvittem sétálni, és az első csókunk helyszínétől 100 méterre letérdeltem, majd megkértem a kezét

– mesélte a HOT! Magazinnak Shane Tusup. Az edző sokat gondolkodott azon, hogy évfordulójukon vagy közös nyaraláson tegye-e fel a nagy kérdést a párjának, végül a régimódi, romantikus módszer mellett döntött.

Az első pillanattól fogva szerelmes voltam. Imádom a lelkét. Azt, hogy gondoskodó és végtelenül romantikus. Mellette igazi férfinek érezhetem magam. Passzolunk, magas érzelmi szinten vagyunk... Nekem ő az otthonom, először érzem, hogy tartozom valahová.

Tusupnak már akkor is hiányzik Nagy Viktória Zoé, ha egy megbeszélésen van.

A menyasszony szerint kapcsolatuk alapja az őszinteség. Néha összeszólalkoznak, de mindent mindig meg tudnak beszélni.

Ha Shane-en múlna, már holnap házasodnánk, hiszen neki mindegy, nagy vagy kicsi, itthon vagy külföldön, a lényeg, hogy az a mi napunk legyen, és valóra váljon a kislánykori álmom. Boldog vagyok, hogy ennyire törődik a lelkemmel" – mesélte Nagy Viktória Zoé. A pár Magyarországon tervezi közös életét, a gyerekvállalás miatt pedig nem aggódnak, mert biztosak abban, hogy együtt fognak megöregedni.

Forrás: HOT Magazin
Fotó: Youtube

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.