Schobert Norbi ki nem hagyná a lehetőséget, hogy beszóljon valakinek. Most Istenes Bencének csapott oda, akit a Sztárboxban legyőzött Rácz Jenő, a fitnessguru barátja. 

Schobert Norbert keményen odavágott Istenes Bencének – Nem bírta szó nélkül

Fotó: Instagram/schobert_norbi_official/

Istenes Bence arra készült az edzőjével, hogy fizikálisan vagy verbálisan megtörik Rácz Jenőt. A műsorvezető úgy gondolja, hogy az odaszólogatás a boksz velejárója, de azt megbánta, hogy – bár nem szándékosan – a meccs előtti napokban megsértette Jenőt.

A fagyi azonban visszanyalt, mert a mérkőzés közben a séf ordenáré dolgokat üvöltött Bencének, aki emiatt csak kénytelen-kelletlen fogott kezet versenytársával, majd ki is jelentette: Jenő nem érdemelte meg, hogy kezet fogjon vele

Schobert Norbi viszont ezt másképp látja. 

Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt. Egy bullying-díjat még nyerhet!

- jelentette ki közösségi oldalán a fitnessguru. 

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DURBINOS
rácz szakács nem tud veszíteni, mondta az akkori barátnője: eztnezd.net/nyero-paros-racz-jeno-nagyon-undoritoan-beszelt-szerelmevel-megfagyott-a-levego-a-studioban-video/amp/?fbclid=IwAR2q0EvCfTxsfk4bPZ4S1LCTFwEUEJJzhaGcQyx_vNf-YoFI1VAl5o7qJPU
jancsipapa
Nem is éertem . Mintha fontos lenne z az egész ...
Aki Én
Két komplexusos kretén. Nem csoda, hogy ,,barátok"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.