Kovács Kokó István és Erdei Zsolt Madár részletesen meséltek arról, hogy kezdődött a kapcsolatuk, és mi miatt ment tönkre. 

Kokó elárulta, min vesztek össze korábban Erdei Zsolttal

Fotó: RTL

Amikor Erdei Zsolt elnök lett az ökölvívó szövetségben, azt a Csötönyit választották tiszteletbeli elnöknek, akit Kokó nagyon nem szeretett. 

"Mintha csak azt üzenték volna, Kovács István takarodj a francba, nem vagyunk rád kíváncsiak! És ebbe a játékba Zsolt belement. Nekem itt ért véget a barátságom vele"

– mondta Kokó a Story magazinnak. 

"Csalódtam Madárban, de a megbocsátás nem az én dolgom, arra van a Jóisten. Az én dolgom, hogy mindent megtegyek, hogy a magyar ökölvívás újra sikeres legyen, és ezért hajlandó vagyok mindenkivel összefogni. Ami kettőnk között történt, azt természetesen nem tudom, de nem is kell elfelejteni, sokkal fontosabb, mondhatni szent a közös célkitűzés. Szerencsére kibékültünk Madárral. Aki ismer, az tudja, nem tudok haragot tartani senkivel"

– tette hozzá Kovács István a lapnak.

Forrás: Blikk.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Csötönyi egy jó sportvezető,jó boksz szakember ,aki egész életében a bokszban ,boksznak él. Ne legyen már kizáró ok ,hogy Kokó nem szereti...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.