Utolsó adásához érkezik vasárnap este az RTL közel 20 év után feltámasztott sikerprodukciója, a Sztárbox.

Ezek a celebek verik ma péppé egymást – jön a Sztárbox döntője
Kabát Pétert durván kicsapta Rácz Jenő

A celebek bunyómeccsei már a közép- és elődöntők során is durva kiütéseket hoztak, de a java csak most jön.

Az első döntőt Berki Mazsi vívja Dobos Evelinnel. Néhány napja még az is kérdéses volt, hogy egyáltalán meg lehet-e rendezni a finálét, pénteken ugyanis jött a sajnálatos hír, miszerint Dobos Evelin csütörtök éjjel kórházba került, és bizonytalanná vált, hogy ki tud-e állni Berki Mazsi ellen. Evelin elkapott egy vírusfertőzést, ahogy fogalmazott, „minden kijött belőle”, nagyon legyengült, és infúziót kapott a klinkán.

Vasárnap reggelre aztán kiderült, hogy a színésznő jobban van, és vállalja a meccset, sőt azt állítja, betegsége ellenére képes lesz száz százalékot nyújtani a ringben.

A nehézsúlyúak döntőjét Brasch Bence és Árpa Attila vívja. Árpa az elődöntőben óriási küzdelem után pontozással győzte le Pintér Tenyát. A tévés brutálisan elkészült az erejével, így a fogadóirodák inkább Brasch Bencét, a Szegedi Fecsót magabiztosan verő színészt tartják esélyesebbnek.

Árpa Attila és edzője, Bogdán Zsolt Golyó sem vitatja, hogy nem ők számítanak a favoritnak. „Tisztában vagyunk az esélyeinkkel, mindenki leír minket, és ez valahol érthető is, mivel Ati ötvenen felül van, hét hónapja kezdett bokszolni a nulláról. Úgy kezdtük, hogy hátulról ütötte a balegyenest. Brasch Bence régebb óta bokszol és húsz évvel fiatalabb, ez hatalmas előny” – mondta Golyó az rtl.hu-nak adott interjúban, ám azt is hozzátette:

azért engedje már meg mindenki nekünk, hogy megpróbáljunk nyerni! A ringbe nyerni megyünk, nyerni akarunk!

Nagy kérdés, hogy a középsúlyban sikerül-e az Istenes Bencével szájkaratéba is bonyolódó, majd vele kibékülő Rácz Jenőnek megnehezítenie a bombaformában lévő Molnár Áron dolgát.

Jenő technikásabb, viszont erőben az az érzésem, hogy Molnár Áron jobb, agresszivitásban és akaratban is erősebb. Nagy szakmai feladat lesz Jenő számára megoldani Molnár Áron rohamait. A nagyobb tudást Jenő birtokolja, de ne feledjük el, hogy Áron az első és a második meccsen is megmutatta: kőből van. Az edzőitől érkezett visszajelzések alapján ő nyerni akar, diadalra készül, és ezt a hitet Rácz Jenőnek össze kell törnie. Amíg ez a hit él, addig egy nagyon veszélyes ellenfél Molnár Áron

– összegezte az olimpiai és profi világbajnok Kovács István, mi van a mérleg két serpenyőjében.

Forrás: rtl.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
A házi bejáratú ingyencirkusz folytatódik!!
Sportértéke 0!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.