Előadás keretében beszél Kis Grófo a hagyomány és a popszakma összeférhetőségéről. Középiskolásoknak tart előadást Kis Grófo HírKlikk 2024. március 4. 09:35 Előadás keretében beszél Kis Grófo a hagyomány és a popszakma összeférhetőségéről. A középiskolás fiatalok számára létrejött szolnoki „Együtt egymásért ifjúsági klub” következő vendége Kis Grófo, azaz Kozák László popénekes – írja a szoljon.hu. A tudósítás szerint a diákok számára szervezett előadás témájában a zenész arról mesél majd a fiataloknak, hogy miként fér meg egymás mellett a hagyomány és a popszakma. Az előadást március 6-án, délután négy órától hallgatják az Aba-Novák Agóra Multifunkciós terében.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Kapanyél
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Esetleg óraadó tanár is lehetne egy egyetemen :))) süllyedj még mélyebbre magyarország,irány a végtelen mélység!
izéke
Esetleg óraadó tanár is lehetne egy egyetemen :))) süllyedj még mélyebbre magyarország,irány a végtelen mélység!
Kapanyél
@izéke: Biológia órát a nézéséről és a járásáról!
nejlontacskó
@izéke: ezzel nem tudsz mit kezdeni!
Aki egyszer elég közel kerül a fényességes tekintetű kolostormalachoz, és az ráveti sugárzó figyelmét, attól a pillanattól kezdve, emberfeletti tulajdonságokra tesz szert.
Rettentően okos lesz, ( lásd: Lölö esetét ), ráadásul, a neomídium mágnest is, megszégyenítő módon kezdi vonzani a közpénzt!
Pegero
Most olvastam!
"Azahriah videós bejelentkezésben fogja magát átoperáltatni AzAndreává, és erre fogja buzdítani a megjelent óvodásokat is"
izéke
@Pegero: az origón olvastad? :)))) azoktól kitellne,hogy ilyen marhaságot írnak... de tudjuk,hogy csak ironizálsz
Pegero
@izéke: @izébizéke: Ne találgass, nézz utána!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.