Két internetre felkerült brutális videó, a világhálón keringő fotók és felháborodott fenyegetések után nyilatkozik a zalai diákverés egyik szereplője. A 16 éves Sz. A-t lakhelyén, saját szobájában faggattuk. A kérdésre, miért nem próbálják konfliktusaikat ütés helyett mondjuk tárgyalásos úton rendezni. A fiú azt mondja: "Csak az a kérdés, hogy én verem meg őt, vagy ő engem... "

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
kisfiam ugyanolyan putris cigány vagy, mint a többi, egy fokkal se vagy külömb tőlük. remélem egyszer az élet móresre tanit, és akkor majd megtudod, mia magyarok istene. undoritó, gusztustalan kis féreg vagy.
Evikati
Parancsra kér bocsánatot, hogy mentse a bőrét.
antonka
be kellene csukni vagy 2-3 évre, ott elgondolkodhatna az erős fiuk között, hogy milyen áldozatnak lenni, és akkor megtanulná, hogy a gyengébbnek segitünk, nem belerugunk. milyen család lehet az, ahol ilyen hulladék gyerek nőtt fel, mivel foglalkoztak a szülők gyereknevelés helyett? lehet hogy első volt a család a kocsma után. mindenesetre egy szánalmas, undoritó, tetü, patkány vagy kölök. remélem megemlegeted.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.