Már egészen fiatalon hatalmas pofont kapott az élettől Révész Sándor. A Generál és a Piramis legendás énekesét, akivel gondok voltak a középiskolában, édesanyja előbb dolgozni küldte, majd miután onnan is ellógott, elzavarta otthonról.

„Anyám gimnáziumi kirúgásom után azt kérte: Fiam, menj el dolgozni. Amit meg is tettem: a Belkereskedelmi Minisztérium Dorottya utcai kihelyezett irodájának lyukkártyás adatrögzítője lettem. Vég nélküli számoszlopok összeadása volt a feladatom reggeltől estig. Két hétig bírtam. Úgy vetettem véget szenvedéseimnek, hogy napokig nem mentem be dolgozni, amit jóanyám persze megneszelt. Bűntudatot éreztem, ezért irodai gépek zaját imitáló háttérhangot produkáltunk Dalnoki Robi barátom lakásában, miközben felhívtam édesanyámat, bizonyítandó, hogy a munkahelyemen vagyok. A bibi csak az volt – mint utóbb megtudtam –, hogy anyám fél óra múlva az általa tudott munkahelyi telefonszámomon visszahívott, és kereste lyukkártyarögzítő fiát, mire az osztályvezető közölte vele, hogy: Asszonyom, az ön fiát napok óta nem láttuk” – idézte fel a régi történetet Révész az önéletrajzi kötetében, amelyről a Blikk számolt be. Ennek lett az a kövekezménye , hogy Révész Sándort elküldték otthonról.

A zenészt a barátja, Póka Egon híres basszusgitáros családja fogadta be és adott szállást neki két éven át. Hamarosan hivatalosan is családtaggá fogadták a zenészt barátja szülei, így nem csak új otthonra lelt egy pillanat alatt.

Elzavarták otthonról az egyik legjobb hangú magyar énekest

Révész Sándor, a Piramis együttes énekese  Fotó: MTI / Kovács Tamás

Forrás: Blikk

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Géza: Régi szép idők. Nagyon odavoltunk érte mi lányok. Micsoda hangja volt és személyisége.

Kovács Gellért Filmszerész írta róla tökéletesen:
"Egyedi hangú, különlegesen karizmatikus, egykor már-már szektavezérszerű vonzerővel bíró, legendás frontember.
Szerintem tényleg kevés hozzá hasonló tartással élő senior rocksztárja van most ennek az országnak."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Horizont: .

"szektavezérszerű vonzerő"

most már értem, hogy miért jön be neked ner péter :)
Géza
@Horizont: Ma is szívesen hallgatom.
Clavigo
@KisTehen: Neked a kisgrofó,,( vagy kijafaszom ) jön be leginkább...Nem csodálkozom..
rücsü41
Nehéz itt igazságot tenni, hogy a szülő mit is csinált. Egészen biztos ,hogy Révész Sanyika nem volt egy egyszerű eset, és szerintem a komplikát ügyeket nagyon nehéz egyértelműen megítélni messziről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.