Számtalan óriásprodukció sztárja, Demi Moore arról beszélt, hogy 40 éves kor felett mi történik egy színésznővel Hollywoodban. 

Demi Moore szerint Hollywoodnak addig érdekesek a színésznők, amíg tudnak gyereket szülni – írta a 24.hu. A lap megemlékezett arról, hogy Demi Moore számára a nagy visszatérés éve az idei: főszerepet játszik a cannes-i filmfesztiválon versenyző testhorrorban, a Substance-ben, és fontos szerepben tűnik fel a Feud című sorozat új évadában.

Utóbbiról kérdezték, Moore kiemelte, mennyire nagy lehetőségnek tartja, hogy annyi más csodás színésznővel együtt játszhat a sorozatban. Az évad Truman Capote író és egy vagyonos New York-i nőkből álló baráti társaság konfliktusát meséli el. Moore-on kívül Naomi Watts, Calista Flockhart, Diane Lane és Chloë Sevigny is játszik benne.

Mérgező szexizmus – Demi Moore vitriolba mártotta szavait, amikor Hollywoodról beszélt

Demi Moore   Forrás: Facebook/Demi Moore 

Moore beszélt arról is, hogy amint elérte a negyvenéves kort, hirtelen elkerülték a jó szerepajánlatok. Akkor jött rá, hogy Hollywoodban is addig kapnak jó lehetőségeket a színésznők, amíg termékeny korban vannak. Igaz, azt is mondta, hogy az elmúlt húsz évben sokat javult a helyzet, és mára egyre több olyan történettel találkozik, ahol a korosodó nők vágyai, szexualitása is témaként jelenik meg.

Forrás: 24.hu
Fotó: Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.