Bochkor Gábor rádiós műsorvezetőt az bosszantja, hogy fogalma sincs arról, hogy kik indultak a választáson, nem ismerte őket, nem is halott róluk, miközben ő felelős döntést akar és akart hozni.  

Bochkor Gáborék is kielemezték a választásokat a Retro Rádió műsorban. Bochkor elmondta, ő komolyan összezavarodott a fülkében.

Nyilván senki nem mondja el, hogy szavazott, ami helyes, de ez az egész kampány zajlik egy hónapja, amiből az átlag ember annyit vesz észre, hogy a településén megjelenik egy csomó arc. Csomó arc, akiket a büdös életben nem láttál. Talán van egy-kettő, akit láttál. Gondoltam, hogy nézzük, azt se tudtam, hány papírt kapok a kezembe. Adtak egy rakás ívet, elkezdtem olvasni a névsort – és senkit nem ismertem.

- érvelt a rádiós, aki azt mondja, a köztéri plakátokról például azt se tudta megmondani, melyik politikus milyen párthoz tartozik.

"A büdös életben"- Már megint felidegesítették az ismert a rádióst, Bochkor Gábor kiakadt

Bochkor Gábor idén ünnepelte a hatvanadik születésnapját, de még mindig tud bosszankodni Fotó: ATV 

Bochkor azt magyarázta:

átlagosan tájékozottnak tartom magam, de már nem is akarok tájékozott lenni, elegem van már ebből. És ennek ellenére akartam jól csinálni, de nem tudtam. Azt se tudom, hogy az nyert-e, akit behúztam. Nyilván a programját se ismered ezeknek az arcoknak, akikkel tele vannak az utcák. Ha nagyon lelkiismeretes lennék, akkor elkezdeném őt keresni, miközben autózom? Ki van írva egy név, akkor azt megjegyezem, félreállok az autóval, és guglizok? Mi az elképzelés abban, hogy én megismerjem, ki az, akire szavaznék?

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Philip Marlowe
Gábor! Azért te ettől okosabb vagy!...de éjrtjük!
balos
Hát,ha a bunkó is okos lehet,akkor az már a végbél vége!
Aki Én
Váratlanul érte a szavazás?
Ha felelősen akar szavazni, miért nem tájékozódott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.