Mintegy nyolcvan delfin vetődött partra hétfőn Ausztrália dél-nyugati részén, legtöbbjük elpusztult a mentőcsapat megérkezte előtt - közölte az illetékes ausztrál hivatal.

Forrás: Metropolita
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
A miérteken már sokat agyaltam! Arra gyanitok,hogy a szegény bálnák és delfinek elveszitik a tájékozódó-képességüket, pl. a mágneses irányok torzulasa miatt. Ez lehet korunk technikai "mellékhatása", de lehet a föld mágneses pólusainak abnormalitása is.
Mint tudott dolog: a földtörténet során többször is felcserélődött az É-D pólus,--- sőt azt is olvastam valahol,hogy hamarosan ismét egy ilyen pólusváltás várható. Ezt mérésekkel is igazolták. Lehet,hogy ez a magyarázat...
Méheknél is megfigyeltek teljes kaptárelhagyást,minden érthető ok nélkül.... egyszerüen nem találtak haza.
ugyeugye
@Renrol: én is a technikára gondoltam sokáig. De egy élősködő az oka. Az agyukat támadja meg, ezért veszítik el a tájékozódó képességüket :(((
Evikati
Vagy a tenger szennyezettsége az ok! Ezt is kutatják és feltételezik. Annyi minden lehet, de egy biztos, nagyon nagy kár értük. A legaranyosabb vízi állatok:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.