Történelmi jelentőségű a kínai elnök magyarországi látogatása, fontos megállapodások születtek. Elnök úr látogatására különösen is szükségünk volt éppen most, amikor a szomszédunkban háború zajlik, és a világ azon vitatkozik, hogy vajon folytatni kell-e ezt a háborút, vagy inkább a béke irányába kellene erőfeszítéseket tenni – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, miután a Karmelita kolostorban tárgyalt Hszi Csin-ping kínai elnökkel. A miniszterelnök hangsúlyozta,

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A leginkább békepárti miniszterelnök a világon! Fogyatékos geci hazaáruló tolvaj maffiózó. Lassan 14 éve ezt szajkózza a fogyatékos.
twitter.com/i/status/1787331720779268302
Wokebusterek, békepártiak egyesüljetek! A (CC)CPAC résztvevők igazi arca, ha ledobják az ékszíjat. Éljen a Békeharc ! Múltban ragadt vén kecskeszar az összes. Dédnagybátyám az Isonzó menti tömegsírból üdvözletét küldi. Ez valami új Rejtő Jenő adaptáció?
twitter.com/NAFO_Hungary/status/1784887826900742248/photo/1
Eladott Ország
Tökéletes összefoglalója arról, hogy Orbán és a fidesz nem adhat mást csak mi lényege. “Kér út áll előttünk…” mondja a Béke Mangalica. Számomra is dettó kettő! A nyugatiak háborút akarnak. Béke mantra...Egy a jelszónk a béke... Hányok és közben röhögök!
twitter.com/i/status/1784175928160956861
Egy kis retro... vagy valami olyasmi. Két dicsőséges vezér, mindkettő csak egyet akart: békét.
twitter.com/i/status/1784601244759117938
RonaGyuri
@RonaGyuri: Majdnem hungarikum,

a derék nepszava.hu kéz cikke elég jól csipkelődik egymással

A portál „Orbán Viktor: Reményeink szerint el fogják árasztani az országot a kínaiak, ezért kellenek kínai rendőrök” című cikke is erősen elgondolkodtató. Az, hogy „reményei szerint az ország népszerű turistaközpontjait el fogják árasztani a kínaiak”, ami nem vált be digóéknál sem egy dolog.
A másik írás „Néhány projekten kívül hivatalosan alig lehet valamit tudni a magyar-kínai csúcstalálkozó eredményeiről” szerint, van egy lehetséges másik olvasat is. Arról számol be, annak kapcsán hogy: „Rejtélyes, piros baseballsapkás kínaiak bukkantak fel a város több pontján”. Elmeséli, hogy „Magyarországon élő kínai közösségben hangsúlyosan jelen lévő, állami szervezésű, álcivil szervezet valamelyikéhez vagy több ilyen szervezethez tartoztak az aktivisták. Kína a magyar CÖF-höz hasonló, közpénzből finanszírozott kormánypárti álcivil szervezetek valóságos tárháza, és kifejezetten Hszi Csin-ping uralma óta van kiemelt szerepük a rezsim fenntartásában az anyaországban és a diaszpórákban. Magyarországon a feladatuk a kínai közösségen belüli ellenzéki, disszidens vélemények folyamatos figyelése, elfojtása, a Kína-ellenesnek bélyegzett aktivitás monitorozása.”.
Biztos bennem van a hiba, ha a Russell féle „Big Trouble in Little China” blődli ugrott be! =))
Ezodabasz
Az 0rbáni béke elég furcsa...Két és fél éve tart a háború, emberek tömegei halnak meg és O1G tárgyalóasztalnál szeretné rendezni a békét???. Miért gyártunk és vásárolunk fegyvereket? A tárgyalóasztal olcsóbb lenne!
www.vg.hu/vilaggazdasag-magyar-gazdasag/2024/02/uj-iparag-szuletett-magyarorszagon-ezermilliardos-uzlet-a-fegyvergyartas-terkepen-hol-vannak-a-hadiuzemek
novekedes.hu/belfold/mar-az-osszes-loszert-elore-eladtak-amit-varpalotan-gyartanak-a-kovetkezo-evekben
Ez az 0rbán béketerve? A lőszer már mind elkelt??? -" Az a feladat áll előttünk, hogy a VEX intézményi fejlesztésével el tudjunk jutni oda, hogy Magyarország újra képes legyen a magyar védelmi ipari vállalatok termékeit nagy mennyiségben és jó profittal nemzetközileg is értékesíteni,"
Jaa értem, a profit mindennél fontosabb O1G-nek!
rücsü41
Azt írja az újság, hogy Kínai is a béke pártján áll!Megkérdezték erről a legyilkolt ujgurokat is, és ez a véleménye Tajvannak is?Ha mi is a kínaikhoz hasonlóan vagyunk béke pártiak, akkor értem már hogy miért szerzünk be új , korszerűbb fegyvereket mint amilyenek voltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.