Egy egyszerű kérdés: munkahelyeden bemész az öltözőbe, s rajtakapod egy kolléganődet, aki egy kollégával szexel (munkaidőben). Mit teszel?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
slanger
Ha van rá lehetőség, beszállok én is.
menasagh
Szerintem a munkatársaimnak több eszük van.....
tsabeeka
ha elvégzik a munkájukat, akkor felőlem akármi mást is csinálhatnak munkaidőben is, eleve hülyeség ez a "munkaidő" dolog egy csomó munkakörben. a szex viszont nem hülyeség, úgyhogy csak hajrá :D :)
ugyeugye
mindennek megvan a maga helye. a munkahelynek a munka a helye. én amúgy is a "házinyúlra nem lövünk" elmélet híve vagyok. és abszolút monogám. és az előttem szólóktól eltérően nő :)
amúgy ha vki hiperaktív és nem törekszik az intim érzelmekkel teli testiségre - felőlem a klotyóban is csinálhatja.
slanger
@ugyeugye: én szerencsére házinyúlra löttem, olyannyira , hogy közel egy éve a kolléganőm egyben a párom is. De munkahelyen nem szexelünk :)
kiwi
hogy mit csinálnék? hát mi közöm van nekem ahhoz, hogy mások kivel hogyan és mikor csinálják? ha nekik jólesik, milyen jogon mondhatok én felettük ítéletet? hogy munkaidő? ha elvégzi a munkáját, akkor felőlem mindenki úgy relaxál, ahogy akar. inkább szexeljen mint cigizzen. utálom a cigifüstöt. (remélem, koronix nem olvas) :o)
adsl70
na vegre egy igazan zold dolgozda :-) munkat es munkast termelnek a jovo cegei :-D
alband
Megkérdezem,hogy segíthetek e valamiben!
kamazuka
Felfelé tartott hüvelyk ujjamat mutatnám és annyit szólnék.
Csak így továb gyerekek.
bigyibogyo
csatlakozom a tobbseghez, ha engem nem tart fel munkaban tolem zatan akar dughatnak is. sot, legyenek csak egyutt, extrem helyek izgalasabbak :)
max ha feltunoen csinos a lany picit irgykednek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.