Mintegy 67 év házasság után pár óra különbséggel szenderült jobblétre egy pár az Egyesült Államokban. A 93 éves asszony hunyt el előbb, álmában érte a halál családi házában szombaton hajnalban a kansasi Troy városában. Hat órával később követte 95 esztendős férje, aki viszont egy idősotthonban hunyt el egy másik városban, Wathenában. A párt egyszerre temették a gyászoló rokonok, akik elmondták, hogy az idősek elválaszthatatlanok voltak. Hogy miért nem éltek együtt az idősotthonban, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Evikati
Talán gondolatátvitel volt:-) A néni elbúcsúzott és a bácsi nem akart nélküle tovább élni. Bizonyára az élet másképp írta, de néha olyan jó ilyen romantikus meséket kitalálni.
ugyeugye
@rodeotigris: egyszer azt olvastam, h ez olyan házaspároknál fordul elő, akik tényleg igaziból egymásnak voltak rendelve :)
Diamont Frost
Szép hosszu éveket élhettek együtt,ilyenkor már a másik gondolatát is kitalálják....
De---- és most morbid leszek: mi van ha a néni elvitte /és bevette/ a bácsi gyógyszerét....és forditva.
Mindjárt van magyarázata gyors közös halálra....
De ezt csak viccnek szántam....igazából "irigylem" őket!
mennyi volt? 67?----- Akkor nekünk még van34 évünk.../ha megérjük.../
rodeotigris
@ugyeugye: Én is így gondolom.
Nem hasonlítható össze de én olvastam valahol kutya gazdi esetről ahol a kutya ment a gazdája után.(az ismert tény ha egy kutya nagyon egy gazdához ragaszkodott életében az elkóborol ha a gazdi meghal)
ugyeugye
@rodeotigris: egy kutya tekintete, jelleme /igen!/ valóban sokat ér! :)
soxor mindent.
Diamont Frost
@rodeotigris
Én nem vagyok nagyon gazdag,de imádom a macskámat, Ricsit.Karácsony előtt 3 nappal----- ellopták... hát én azt hittem belepusztulok a tudatba,hogy nincs többé...Sirattam és siralomházat csináltam magam körül.--mignem bánatom inkább düh-be váltott,elhatároztam,hogy megtalálom!
Nem részletezem:kinyomoztam,ki vitte el, hova tette,és addig jártam az illető nyakára,mondván: adja vissza a macsekot,kértem szépen, fenyegettem,,---- aztán látták az elhatározásomat, szenteste 8 órára itthon volt a cica.
------Na azt a boldogságot,amit kaptunk töle....azt se tudta ,hogyan közölje macsakanyelvén az örömét,iszonyu hálás volt,hogy vére itthon lehetett.
Azóta nagyon bizalmatlan az idegenekkel!
ugyeugye
@Renrol: ezzel a szép történettel fekszem le aludni. De jó, h meglett a cicád!!!
rodeotigris
@Renrol: Öröm,hogy ilyen szép karácsonyi ajándékod volt.
Diamont Frost
@rodeotigris
-:
)
Valóban, IGAZI ajándék volt!
ugyeugye
@Renrol: olyan ritkán hallani ilyet, hogy előkerül egy elveszett házi kedvenc. és a történetedet olvasva valójában számomra beigazolódott, hogy mennyire megviseli őket is, ha elvesztik a gazdájukat.
Evikati
@ugyeugye: Barátnőmnek van egy idős, süket, majdnem vak spaniel kutyusa. Napokban jött haza egy 5 napos kirándulásról Prágából. Amíg ott volt, a lánya nem tudott aludni a kutyustól. Minden éjszaka óránként "felsírt" és kereste a barátnőmet. Mikor újból találkoztak, az örömködés után a kutyus órákig aludt, olyan kimerült volt:-)
ugyeugye
@Evikati: tudod, már megbeszéltük - olyan okosak!!!
ahogy nézni tudnak!
ugyeugye
@Renrol: visszatérve az eredeti fonalhoz - ritka kincs manapság, ha valakit álmában ér a halál. 100 éves kora felé. sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.