Mintegy 67 év házasság után pár óra különbséggel szenderült jobblétre egy pár az Egyesült Államokban. A 93 éves asszony hunyt el előbb, álmában érte a halál családi házában szombaton hajnalban a kansasi Troy városában. Hat órával később követte 95 esztendős férje, aki viszont egy idősotthonban hunyt el egy másik városban, Wathenában. A párt egyszerre temették a gyászoló rokonok, akik elmondták, hogy az idősek elválaszthatatlanok voltak. Hogy miért nem éltek együtt az idősotthonban, arra nem tért ki az AP amerikai hírügynökség.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: ugyeugye
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Diamont Frost
@rodeotigris
-:
)
Valóban, IGAZI ajándék volt!
ugyeugye
@Renrol: olyan ritkán hallani ilyet, hogy előkerül egy elveszett házi kedvenc. és a történetedet olvasva valójában számomra beigazolódott, hogy mennyire megviseli őket is, ha elvesztik a gazdájukat.
Evikati
@ugyeugye: Barátnőmnek van egy idős, süket, majdnem vak spaniel kutyusa. Napokban jött haza egy 5 napos kirándulásról Prágából. Amíg ott volt, a lánya nem tudott aludni a kutyustól. Minden éjszaka óránként "felsírt" és kereste a barátnőmet. Mikor újból találkoztak, az örömködés után a kutyus órákig aludt, olyan kimerült volt:-)
ugyeugye
@Evikati: tudod, már megbeszéltük - olyan okosak!!!
ahogy nézni tudnak!
ugyeugye
@Renrol: visszatérve az eredeti fonalhoz - ritka kincs manapság, ha valakit álmában ér a halál. 100 éves kora felé. sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.