Rengetegen voltak kíváncsiak Tony Curtis könyvbemutatójára szombat délután a Millenárison. A XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a magyar származású sztár önéletrajzi könyvét, a Hollywood hercegét dedikálta is rajongóinak.

Forrás: hirsarok.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@ugyeugye: Nekem sajnos illúzió romboló volt őt látni. A szemeire is másképp emlékszem:-( Valóban kedvesnek tűnt, hiszen ez volt a cél, hogy jól érezze nálunk magát. Változatlanul sajnálom.
ugyeugye
@Evikati: tudod, mi jutott eszembe, és miért mentem oda hozzá?
Mikor Teller Edével találkoztam, ő is nagy betegség után jött haza. És Ö is azt mondta, hogy jön megint, de többet nem tudott.
Más értelemben, de mindkettő fontos találkozás volt. És szeretem a csillogószemű idős embereket! :)
Evikati
@ugyeugye: én is, de nálam már az idős ember "fogalma" más értelmezést nyert. Én is idősnek számítok, még akkor is, ha nem így érzem.:-)
Szegény Toni sem jön többé, azt gondolom. Csoda, hogy egyáltalán még él, amilyen nagy beteg volt.
ugyeugye
@Evikati: nana - TE FIATAL VAGY! Akkor öregszik meg az ember, ha a lelke öreg lesz. Te meg tavaszt figyelsz, koncertre jársz, utazol, tájékozódsz a világ dolgairól és nem utolsó sorban letekered a napi penzumodat. Úgyhogy mmm - meg szemöldökösszehúzás. És lezártuk okés? :)))
Evikati
@ugyeugye: Olvasva a soraidat reggel korán, szép napom lesz!:-))
Most már bánom is, hogy nem tolongtam Toninál egy autogramért.
Szép napot neked!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.