Magyarországon is milliók rajonganak kedvencükért, legyen az színész vagy mozisztár. Abba azonban kevesen gondolnak bele, hogy mekkora különbség lehet színész és színész élete között, s felmerülhet a kérdés, hogyan keresik meg a napi betevőt?

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
Pár évenként előjönnek ehhez hasonló sirámokkal és próbálnak önreklámot, sajnálni való sztorikat elmesélni a közönségnek. Mindenki annak arányában kapja a nyugdíját, ahogy befizette a nyugdíjjárulékot a megkeresett forintjai után.Persze, ha minimálbérre teljesítette valaki ezt a kötelességét, akkor most sajnálnunk kellene, mert "kisnyugdíjas".
Fiam évek óta két munkakörben dolgozik, nyáron hétvégeken is, hogy ne nélkülözzön a családja. Nem napi 8 órát!
Tőlem 42 éven keresztül levonták a járulékot, esélyem sem volt egy forintot sem eltitkolni. Miért nem gondoltak a jövőjükre, miért nincs tartalékuk? Ez egy bizonytalan szakma. Ma siker és a lábaik előtt a világ, holnap bukás és elfelejtik őket. Mindegy, én csak akkor tudom sajnálni őket, ha betegség miatt sínylődnek.
csapzol
Elég szomorú, hogy a színészek sajnáltatják magukat, pedig valójában a közösbe nem sokat tettek. Állandóan azon lovagolnak, a kultúra milyen fontos! Hogyne!!! Ebből élnek, érdemtelenül nagy lábon!!! Azt elismerem, hogy sokat kell tanulniuk, de ettől még étel nem lesz az asztalán senkinek sem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit valós önvizsgálatra szeretnék minden egyes embert felkérni, mert "repülnek" önmaguktól, bár csak magamutogató műmajmok!!!!!!!!!!!!!!!!
eutanazia
@csapzol: Neharagudj, de ezt így nem fogadom el.
Az én számomra van pár művészünk akitől sokat kaptam.pl Bessenyei Ferenc A vén cigányt senki nem tudja úgy lőadni ahogy ő tette, vagy Tevje és még sorolhatnám. Minden művész ad valamit magából a közönségnek. Varnus Xavér pl. megszerettette velem a komoly zenét.
eutanazia
@csapzol: A lényeget lehagytam. Szükség van rájuk. Kell néha színházba, moziba menni, kikapcsolódni.A színház egy élmény, volt olyan hazafelé menet énekeltük az előadás dalait, éjjel az utcán. Szóval én sem sajnálom őket, de szükség van rájuk!
Evikati
@eutanazia: Bessenyeit és Varnust viszont soha nem hallottuk panaszkodni. Bizonyára úgy osztották be a pénzüket, hogy az "szaporodott.":-)
eutanazia
@Evikati: Ez is igaz, de fentebb már leírtam a véleményemet erről. Most csak arra ugrottam, hogy nem tesznek semmit az asztalra. Ez így nem igaz! Valamit mindegyiktől kapunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.